Villa Costa Logo

Baner podstrony

facebook instagram

Villa Costa, Via Spadoni 3,
55014 Marlia (Lucca), Italia

Tel. Włochy: 0039 3409122077
Tel. stacjonarny: +39 0583 407128

NOTA! Questo sito utilizza i cookie e tecnologie simili.

Se non si modificano le impostazioni del browser, l'utente accetta. Per saperne di piu'

Approvo

Kuchnia, lokalne produkty oliwa z oliwek, wina, ziola, i przepisy tradycjonalne z okolicy wchodzą w skład kultury regionu. Każdy teraz szuka tych smakow i zapachów żeby lepiej chłonąć charakter zwiedzanych terenów.

Lucca szczególnie jest znana z uwielbienia do dobrego jedzenia.

Proponujemy u nas wspólne gotowanie z dwiema zaprzyjaznionymi mistrzyniami kuchni, ktore przyjadą na miejsce z produktami lokalnymi najwyższej jakości na zamówione lub zaproponowane dania.

Aleksandra Seghi, Polka z Pistoia, autorka blogu MojaToskania i wielu ksiażk o Włoszech i toskanskiej kuchni przeprowadzi w ciągu jednego tygodnia pobytu w apartamentach Villa Costa 3 dniowe kursy kulinarne wegeterianskie dla grup 6-15 osob, przystawki, pasta,pizza, schiaciata, chleb toskanski, sezonowe jarzyny, desery, cena 60 E/dzien /osobe, wino osobno.

www.aleksandraseghi.com

Oraz

 

Tamara Bianchi, Wloszka urodzona i mieszkajaca w okolicy Lukki, prowadzi klasy kulinarne w j angielskim , a majac wspolpracownice Polke , rownież w j.polskim

Przyjedzie do twojego apartamentu w Villa Costa ok godz 16:00 i wspolnie bedziecie gotowac wybrane wczesniej dania na kolacje do podania na 19.30, w skład wejdą: przystawka, pasta lub risotto, główne danie mięsne lub rybne, jarzyna i deser, wszystko z odpowiednio dobranym winem wliczonym w cene. Koszt 75 E/osobe, minimum 7 osob. Dla grupy ponizej 7 osob cena/osobe wzrasta.

Pobierz cennik

 

Proponowane menu znajdziecie na stronie Tamary

www.luccacookingclasses.it